Maalaus- ja kunnostuspalvelut

Palvelemme maalaus- ja kunnostustöissä monipuolisesti emmekä tingi asiakaspalvelusta kiireenkään keskellä. Asiakkaitamme ovat yritykset, taloyhtiöt ja kiinteistön omistajat.

Palvelumme kattavat niin julkisivujen kunnostustyöt ja maalaustyöt kuin sisätyötkin. Lisäksi hoidamme ammattitaidolla rappaukset sekä kattojen maalaukset. Hallitsemme myös erikoisosaamista vaativat työt kuten parvekeremontit. Olemme käytettävissä sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Remontoimme asiakaslähtöisesti rakennuksen alkuperäistä ilmettä kunnioittaen. Emme esimerkiksi yritä saada 50-luvun rintamamiestalon julkisivua näyttämään uudiskohteelta, vaan pinnat kunnostetaan senaikaisia työmenetelmiä kunnioittaen.

Tarpeen vaatiessa käytämme perinnemaaleja ja jäljennämme alkuperäisiä sävyjä. Lahonneet puupinnat uusimme niin, että uudet pinnat näyttävät alkuperäisen rakennusvuoden mukaisilta.

Yrittäjä Toni Peitso
Yrittäjä Toni Peitso

Remontoimme asiakasta ja alkuperäistä kunnioittaen

Maalaus- ja kunnostustyöt hoidamme vankalla asiantuntemuksella ja asiakaslähtöisesti. Huolehdimme siitä, että rakennus kunnostetaan sen alkuperäiseen tyyliin sopivalla tavalla. Meille on myös ensiarvoisen tärkeää, että kohtelemme työskennellessämme asukkaita ja muita ihmisiä kunnioittavasti.

Kysy lisää maalaus- ja kunnostustöistä