Ruiskumaalaukset

Ruiskumaalaus on kustannustehokas tapa maalata teollisuuden tiloja ja toteuttaa pohjamaalaus omakotitaloissa.

Nopea maalaustapa teollisuuteen ja uudiskohteiden pohjamaalauksiin

Ruiskumaalaus on teollisuustiloissa erinomainen vaihtoehto niin sisä- kuin ulkopintojenkin kustannustehokkaaseen maalaamiseen. Suuretkin pinta-alat saadaan maalattua nopeasti ja tilat saadaan taas tuotantokäyttöön ilman turhia viivytyksiä. Lopputulos on erittäin tasainen ja siisti, eikä työsaumoja jää samalla tavalla kuin käsin maalattaessa. Ruiskumaalauksella myös teollisuushallien tekniikka kuten ilmanvaihtokanavat on helppo maalata.

Uudisrakennusten pohjamaalaukseen ruiskumaalaus sopii erinomaisesti. Omakotitalon seinien ja kattojen pohjamaalaus onnistuu jopa yhdessä päivässä, mikä nopeuttaa useilla päivillä koko rakennusprojektia.

Nopeutensa lisäksi ruiskumaalaus on käsin maalaamista edullisempi maalaustapa silloin, kun maalattavaa on paljon. Hinnoittelu tapahtuu maalattavien neliöiden perusteella, joten kustannukset ovat selvillä jo ennen urakkaa. Esimerkiksi suuremmissa kohteissa ruiskumaalaus tulee vähintään kolmanneksen halvemmaksi kuin tuntityönä tehtävä käsin maalaaminen.

Siistiä jälkeä ammattitaidolla

Ruiskumaalaustyöt alkavat aina huolellisella suojauksella. Suojaamme huolellisesti lattiat, ovet, ikkunat ja sähkökalusteet, jottei maalisotkuja synny. Käyttämämme nykyaikainen maaliruisku aiheuttaa normaalia vähemmän maalipölyä, joten pystymme toteuttamaan ruiskumaalauksen erittäin siististi.

500 m2 kokoisen teollisuushallin sisäpintojen ruiskumaalaus avaimet käteen -periaatteella kestää normaalisti noin kolme työpäivää. Maalipinta kuivuu jo neljässä tunnissa, ja kun poistamme suojaukset maalausta seuraavana päivänä, tila on valmis käyttöön.

Ruiskumaalaus on järkevä ratkaisu esimerkiksi:

  • teollisuushalleihin
  • teollisuuden tekniikkaan
  • peltijulkisivuihin
  • betonielementteihin
  • uudisomakotitalojen pohjamaalaukseen

 

Pyydä tarjous ruiskumaalauksesta