Julkisivujen maalaukset

Palvelemme myös silloin, kun rakennuksen julkisivu täytyy maalata. Julkisivumaalauksissa huomioimme rakennuksen alkuperäisen tyylin.

Teemme julkisivumaalauksia sekä saneerauskohteisiin että uudiskohteisiin. Maalaustöiden yhteydessä teemme aina myös julkisivun kunnostustyöt, koska kunnostustöiden yhdistäminen maalaukseen säästää aikaa ja pitää kustannukset aisoissa.

Kauttamme julkisivumaalauksen saa nopeallakin toimitusajalla. Teemme työn aina keskeytyksettä loppuun asti, mikä lyhentää julkisivuremonttiin kuluvaa aikaa. Se myös vähentää remontista asukkaille aiheutuvaa haittaa. Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja otamme työskennellessämme huomioon rakennuksessa asuvat ihmiset.

Maalauksella julkisivulle lisää elinikää

Puujulkisivun kuntoa arvioitaessa tulee kiinnittää huomiota verhouksen kuntoon, mahdollisiin lahovaurioihin sekä maalipinnan kuntoon. Aurinko rasittaa etenkin eteläpuolen julkisivua, joka kuluu muita pintoja nopeammin. Maalipinta pitäisi uusia jo ennen kuin se halkeilee tai hilseilee.

Julkisivujen maalausta Jyväskylän Kuokkalassa
Julkisivujen maalausta Jyväskylän Kuokkalassa

Ennen puupintojen maalaamista poistamme mekaanisesti vanhan hilseilevän maalin ja pesemme pinnat. Myös mahdolliset lahonneet osat uusitaan. On tärkeää, että paljaat pinnat käsitellään lahosuoja-aineella ja pohjamaalataan. Puujulkisivumaalausta suoritettaessa maali tulee valita vanhan maalipinnan mukaan, koska öljypohjainen maali ei sovi vesiohenteisen ulkomaalin päälle.
Huoltomaalauksella puujulkisivulle taataan lisää elinikää. Suosittelemme huoltoväliksi 10 vuotta, jotta julkisivun kunto ja edustavuus säilyy hyvänä.

Myös rapattujen julkisivujen maalipintaa pitää huoltaa. Ennen maalausta pesemme rappauksen korkeapaineella ja valitsemme pinnalle soveltuvan kiviseinämaalin.

» Lue lisää julkisivujen rappaustöistä

Pyydä tarjous julkisivun maalauksesta