Katon maalaus

Maalaamme ammattitaidolla peltikattoja ja tiilikattoja. Käytämme työssämme vain kotimaisia tuotteita, joiden laadun olemme hyväksi havainneet.

Pelti- ja tiilikaton maalaus sujuu meiltä nopeasti ja asiantuntijan tarkkuudella, ja työnjälkemme on poikkeuksetta laadukasta. Katon maalauksen lisäksi voimme tarvittaessa laajentaa kunnostustöitä myös talon muihin osiin.

Katon maalaustyöt teemme tarkasti työvaiheita noudattaen. On tärkeää, että ennen maalausta ruostekohdat hiotaan ja hiotut kohdat pohjamaalataan. Pohjamaalauksen jälkeen maalaamme koko katon. Katon maalausta varten pystymme kartoittamaan alkuperäisen tyylin mukaiset värikoodit asiakkaan puolesta.

Katon maalaaminen pidentää käyttöikää

Vaativat sääolosuhteet rasittavat kattoa ja sen seurauksena maalipinta kuluu. Maaliton ja huokoinen katto on jatkuvasti kostea, mikä lisää pakkasrapautumista. Kostea katemateriaali toimii myös hyvänä kasvualustana sammaleelle.

Laadukas maalipinta on nopea ja edullinen suoja kosteutta, rapautumista ja sammalta vastaan. Katon uudelleenmaalaus pidentää katteen elinkaarta ja kohentaa sen ulkonäköä. Siksi katon maalaus on erinomainen vaihtoehto kattoremontille.

Katto kannattaa pitää kunnossa, sillä hyväkuntoinen katto pitää talon kuivana ja terveenä. Oikeanlainen puhdistus ja huolto pidentävät katon ikää merkittävästi.

Tiilikaton ja peltikaton maalaus

Ennen kuin maalaamme tiilikaton, se pestään ja mahdolliset sammaleet sekä muut kasvustot poistetaan. Tiilikaton maalaus antaa erinomaisen kestävyyden UV-säteilyä, muuta kulumista ja erilaisia lämpötilavaihteluja vastaan.

Peltikatto on helppohoitoinen katemateriaali, mutta sekin pitää muistaa maalata 10–15 vuoden välein. Huoltomaalaus ehkäisee ruostumista ja pidentää käyttöikää. Maalatulle peltikatolle riittää huoltomaalaus, mutta maalaamaton katto tarvitsee lisäksi pohjamaalin.

Suosittelemme uusien maalaamattomien peltikattojen kanssa odottamaan muutaman vuoden ennen ensimmäistä maalausta, jotta pelti ehtii kunnolla hapettua.

Tiilikattojen suoja-ainekäsittely

Pelti- ja tiilikattojen maalausten lisäksi teemme suoja-ainekäsittelyjä tiilikatoille. Tiilikatteen suoja-ainekäsittely pidentää katon ikää ja antaa sille tehokkaan suojan vaativiin sääolosuhteisiin. Käsittely estää kosteuden imeytymisen tiileen ehkäisten pakkasrapautumista ja sammaleen kasvua.

Pyydä tarjous katonmaalauksesta