Julkisivujen rappaustyöt

Toteutamme erilaisia julkisivurappauksia uudis- ja saneerauskohteisiin. Rappauskorjaustyöt teemme aina alkuperäistä tyyliä kunnioittaen.

Julkisivun rappaus antaa tasalaatuisen sadetta ja muita sään rasituksia suojaavan pinnan rakenteille. Teemme julkisivurappauksia kokonaisvaltaisesti, ja myös julkisivun osarappaus onnistuu. Rappaustöitä olemme tehneet runsaasti ja hoidamme myös erikoisempia rappauksia.

Teemme esimerkiksi papurappauksia; eläväpintaisia roiskerappauksia, jotka ovat olleet suosittuja etenkin 1950-luvulla rakennetuissa kerrostaloissa. Papurappaus tehdään aina käsityönä.

Julkisivurappaus voidaan toteuttaa monella tapaa

Rappaamme ammattitaitoisesti kaikenikäisten talojen julkisivut – on kyseessä sitten hiertorappaus, ruiskurappaus tai roiskerappaus.

Ruiskurappaukset suoritamme koneellisesti ja hiertorappaukset teemme puuhiertimellä, jolla pinta hierretään tasaiseksi. Roiskerappaus on yleensä käsityönä tehty pintarappaus, joka tehdään rappauskauhalla laasti seinään heittämällä.

Myös slammaus toteutetaan tyylikkäästi alkuperäistä ulkonäköä kunnioittaen. Slammaus jättää muurauspinnan näkyviin, koska sillä saadaan aikaan hyvin ohut rappauspinta. Slammauksessa viimeistelemme rappauspinnan vetämällä harjaa pysty- tai vaakasuoraan seinän pinnalla.

Teemme myös rouhepinnoituksia, jotka sopivat sokkelin pinnoitukseen. Rouhepinnoituksessa laasti levitetään lastalla tasaiseksi pinnaksi, minkä jälkeen pinnalle heitetään värillinen kivirouhe.

Maalaamme rapatun pinnan kauttaaltaan siihen soveltuvalla kiviseinämaalilla. Uutta rappauspintaa tehtäessä on hyvä kirjata muistiin tuotteet, raekoko ja värisävyt, sillä se helpottaa tulevia korjauksia.

» Lue lisää julkisivujen kunnostuksista

Pyydä tarjous julkisivun rappauksesta