Maalaus- ja kunnostuspalvelu Peitso

Maalaus- ja kunnostuspalvelu Peitso on ihmisen kokoinen yritys, joka toteuttaa suuria maalaus- ja kunnostustöitä nopeallakin aikataululla. Me Peitsolla tartumme silti myös pienempiin rakennusurakoihin.

 

Maalaus- ja kunnostuspalvelu Peitso toimii joustavasti jo toisessa sukupolvessa. Korjausrakentamiseen erikoistuneessa yrityksessä yrittäjä Toni Peitso osallistuu aina itse töihin, joten hänen kädenjälkensä näkyy jokaisessa kohteessa. Meillä on kokemusta niin julkisten rakennusten kuin yksityisten talojenkin kunnostustöistä.

Palveluihimme kuuluvat julkisivujen kunnostukset ja maalaukset, rappaukset, kattojen maalaukset ja suojakäsittelyt sekä sisätyöt.

Maalaus- ja kunnostustyöt ammattitaidolla

Julkisivujen maalausta Jyväskylän Kuokkalassa
Julkisivujen maalausta Jyväskylän Kuokkalassa

Maalaus- ja kunnostustyöt hoidamme vankalla asiantuntemuksella ja asiakaslähtöisesti. Huolehdimme, että rakennus kunnostetaan sen alkuperäiseen tyyliin sopivalla tavalla. Meille on myös ensiarvoisen tärkeää, että kohtelemme työskennellessämme asukkaita ja muita ihmisiä kunnioittavasti.

Työskentelemme jouhevasti ja teemme työn keskeytyksettä loppuun asti, mikä lyhentää remonttiin kuluvaa aikaa. Se myös vähentää remontista asukkaille aiheutuvaa haittaa.

Saat meiltä tarjouksen nopeasti.

Tilaa ilmainen arviokäynti jo tänään »